Kérjen árajánlatot!
Telefonszám:+36-70-610-3762
landauer.tamas@gmail.com


Landauer Parketta

A parketta választása nem egy-két évre szól, ezért szeretnénk segíteni az ön igényeinek legmegfelelőbb faburkolat kiválasztásában. Célunk hogy ön a lehető legegyszerűbben megtalálja azt a parketta típust, amely otthonában, irodájában megfelelő. Cégünk sok évtizedes tapasztalatával, szinte minden parketta típus ismeretével, igyekszünk az ön elképzeléseit megvalósítani. A referenciák menüpontnál ön megtalálja, az általunk végzett munkákról készült képválogatást. Itt bemutatjuk, hogy egyes parketta típusok a lerakás után hogy illeszkednek környezetükbe. Ha kínálatunk elnyerte tetszését akkor kérjük, hogy vagy telefonon (+36-20-433-0555) felveheti velünk a kapcsolatot.

Szolgáltatásaink

Bontások.

Hajópadló bontás, Vakpadló bontás, Csaphornyos parketta bontás (szegezett, ragasztott), Pvc – szőnyegpadló bontás, Parkett szegély bontás.

Parkettázási munkák.

Csaphornyos parketta lerakás, Hajópadló lerakás, Mozaik parketta lerakás, Párnafa vakpadló készítés, Svédpadló lerakás, Laminált padló lerakás, Szalagparketta lerakás, Parketta szegélyezés, Parketta csiszolás, Parketta lakkozás, Műanyag burkolások, Aljzatkiegyenlítés